Apr-jun - Dameklubben

Gå til indhold
Nyhedsarkiv

27. juni

Ingen fejl i denne uge

Mange tak for at I laver sådan en flot arbejde. Ingen fejl i scorekortene i denne uge. Herrerne i Herredagen kan lære noget af Jer (10% har fejl) :-).

Til gengæld vil Ulla blive meget glad, hvis I vil sætte et lille kryds i gruppe-feltet på Scorekortet.

-jk


27. juni

Ingen fejl i denne uge

Mange tak for at I laver sådan en flot arbejde. Ingen fejl i scorekortene i denne uge. Herrerne i Herredagen kan lære noget af Jer (10% har fejl) :-).

Til gengæld vil Ulla blive meget glad, hvis I vil sætte et lille kryds i gruppe-feltet på Scorekortet.

-jk


27. juni

En herlig golfdag!
45 spillere gik ud i det fantastiske vejr med sol fra en blå himmel og en let brise. Der er roser fra Ulla til jer for jeres scorekort. Når I udfylder kortene korrekt, så går det så meget nemmere for Ulla, når hun torsdag aften bruger et par timer til at registrere dagens spil.

Husk at torsdag d. 3. juli ikke er spisedag og altså ikke 9-hulsmatch-dag.

A, B og C spiller 18 huller stableford og 9-hulsgruppen 9 huller stableford. Der er længste drive for alle grupper på hul 4! 
Hanne Boesen


 

24. juni

Hjemmesiden er nu opdateret

På grund af flere fejl, som ikke skal beskrives her, besluttede vi at starte forfra og indtaste alle scorekort. Vi har dog haft problemer med 9-hullers rækken, hvor flere af spillerne enten glemmer at angive at de er i 9-hullers rækken, eller blot spiller både 9 og 18 huller. Man kan kun være i én række, og vi har valgt, at sætte de som én gang har spillet 18 huller i denne række. Hvis det ikke stemmer, skal i henvende Jer til Ulla eller Kongsø, således vi får flyttet Jer til den rette række.

Husk at vi gør det så godt vi kan, og ingen er ufejlbarlige :-).

un/jk23. juni

Hjemmesiden er opdateret

Så kom resultaterne fra den 5., 12. og 19 juni på hjemmesiden. Jeg håber at det denne gang er uden fejl. Der er nogle af Jer der ikke udfylder scorekortet korrekt. I mangler handicap eller spillehandicap, og det koster fra næste gang en diskvalifikation. Så vil jer også gerne bede Jer om at undlade at sætte en cirkel omkring Eclectic, da det er meget forvirrende. Jeg ved godt det står i Bestemmelserne, men det vil blive rettet. Nøjes med at skrive et stor "E" ud for det resultat i vil have registreret.

Er der fejl eller mangler så henvend jeg til mig.

-Ulla-


14. juni

Pokalen kom i hus! 
Tillykke! Ja, det er svært at få armene ned!

Pokalmatchen mod Hvide Klit blev en fest! I var gode værter og kom med godt humør, god stemning og godt spil på banen. Ja vi var så gode, at vi vandt pokalen med 507 point mod 433. Godt gået! 
Der var mange roser fra Hvide Klit damerne for arrangementet. Vi kan være stolte over, at vi har vist, hvad vi står for i FGK.
En stor tak til herrerne, der hjalp os med at servicere og til Christina for lækker pokalmenu! Tak til sponsorerne: Bistroen, Proshoppen, Unik Living og Nordjyske Bank!


Torsdag d. 19.06 spiller alle Stableford. Nærmest flaget: A og B på hul 13, C og 9 på hul 2. 1 hold: husk at tage sedlerne med ud i de sorte bokse! (sedlerne findes på opslagstavlen i omklædningsrummet!)

 

Hanne Boesen


Fredag d. 6. juni

På trods af fridag og besvær med bookingen var der 36 ude at spille.
Match og mange greenfee-spillere på banen gav lidt langsomt spil! Men vi kunne glæde os over, at der var indtægter til FGK og at vejret var herligt. 

På torsdag er der POKALMATCH mod Hvide Klit. 18 huller stableford med gunstart kl. 14 og spisning kl. 19.30.

Der er længste drive på hul 7 og 17, og nærmest flaget på alle par 3 hullerne.

I kan endnu nå at tilmelde jer, men husk tilmeldingen slutter d. 8. juni.


Der er lagt op til en golf-fest for kvinder! Vejrudsigten ser lovende ud! Mød op med jeres gode humør og positive tilgang til at spille golf! Lad os få pokalen i hus!

Husk vi er alle værter, men vær ikke tilbageholdende med at lave gode scores!

God MATCH!
Hanne Boesen

D. 26.maj

Roser, ændring, træning og Pokalmatch!

Dejligt at få "roser" fra Kongsøe! Fortsæt nu de gode takter, også når Ulla er tilbage igen!

 

Som tidligere nævnt er der ikke spil i Damedagen torsdag d. 29. maj, Kristi Himmelfart.

 

D. 5. juni spiller vi igen. Det er ikke spisedag. A og B skal spille slagspil med puttekonkurrence, C og 9 spiller Stableford og har skjulte huler.
Ændring af faste tider d. 5.06: Der ingen morgentider p.g.a. Generationsmatchen. Der er også ”udlånt” 4 tider til greenfeespillere, så vi har først reserverede tider fra kl. 14.22

Husk træning i det korte spil onsdag d. 28. kl. 18.30- 20.00 - Driver trænes onsdag d. 4.juni samme tid. 

Der er nu åbnet for tilmelding til Pokalmatchen på GolfBox, under menu ”klubturnering”! Tilmeld dig hellere i dag end i morgen! Vi skal stå sammen og få pokalen til at stå i FGKs klubhus det næste år!!!!

Hanne Boesen

 

 

23. maj

Hjemmesiden er opdateret

Så er resultaterne fra torsdagens spil på hjemmesiden. 

I er rigtigt flinke til at skrive rigtigt, huske underskrift og læseligt. Det er der en anden klub-i-klubben, som bestemt ikke er (hint: en klub for mænd). Der er dog stadig et par stykker som gerne vil sætte en cirkel omkring deres Eclectic resultater. En cirkel er kun til birdies, så nøjes med at skrive et stor E ved siden af det resultat, som I gerne vil have registreret - tak.

Husk at trykke F5, hvis resultatet ikke er som forventet.

Næste torsdag er det hviledag for Jer og for os, der registrerer Jer.

 


17. maj

Nye data for den 8. og 15. maj

Så kom de sidste ting på plads. Længste drive den 8. maj og skjulte huller og puts den 15. maj.


15. maj

Hole in one og godt vejr på Damedagen!

Først et stort og hjerteligt tillykke til Birgitte U. Jørgensen, der på hul 2 slog det ultimative slag ” Hole i one” - og så på en damedag. Det udløser nemlig en præmie på 1000 kroner sponseret af Nordjyske Bank! 

Alle vi andre kan også glæde os - ikke kun på Birgittes vegne - men over at vejret var rigtig dejligt -  i modsætning til sidste torsdags voldsomme regnbyger! Vinderne, af Ekstra konkurrencen denne regnfulde dag – længste drive på hul 7, er nu ført på listen med ugepræmier (d. 8. maj)

 

Fælles træning 

Vi genoptager fælles træningen med Phillip. Bemærk at tidspunktet er flyttet frem til 18.30!

Onsdag d. 28. maj kl. 18.30 – 20: Short game. Pitch og chip!

Onsdag d. 4. juni kl. 18.30 – 20  :  Driver


Næste torsdag  d. 22.5 spiller alle Stableford og der er nærmest flaget på hul 9.         Første bold husk at tage sedlerne til den sorte boks med ud. I finder sedlerne på opslagstavlen i omklædningen.

Hanne Boesen

 

16. maj

Hjemmesiden er opdateret

Så er resultaterne fra den 15. maj på hjemmesiden.


12. maj
Hjemmesiden er opdateret
Der var ikke mange ude denne dag. 

1639 blev diskvalificeret for manglende underskrift.

Nogle af 18-hullers spillerne valgte at "nøjes" med 9 huller. Udvalget har beslutte, at det kan man godt, men de årspoint der optjenes, kan ikke senere overføres til 18 hullers rækken.

Næste uge spiller grp. A & B slagspil.


3. maj

Torsdag d. 1.5. Spisedag!

Vejret: For koldt til solbadning, men perfekt til golf!

Maden: Christina havde igen tryllet i køkkenet! Lækkert!

Stemning og humør: Helt i top! 47 kvinder!

Alt i alt: Det var en igen en dejlig dag i Damedagen!

Fællestræning: 25 var mødt op onsdag d. 30. Det var putningens kunst, der blev trænet! Og helt ærligt det gik ikke helt stille for sig. Godt vores træner, Phillip, har så god tålmodighed!

OBS:På grund af, at der er 26 nybegyndere på hold 3, der skal starte golftræning, må vi skubbe Damedagens fællestræning et par uger.

Dvs. der er ikke træning onsdag d. 7. og 14. maj. I vil naturligvis blive orienteret om hvornår, der igen er træning og hvad der trænes i!

Udvalget er nu begyndt "at varme op" til pokalmatchen mod Hvide Klit d. 12. juni! Så husk nu at reservere dagen!

 

Hanne Boesen


 

2. maj

Hjemmesiden er opdateret

Så er resultaterne fra spisedagen på hjemmesiden. 

Som i alle ved, er Ulla væk i nogle uger, og resultaterne vil derfor først være tilgængelig i løbet af weekenden, da scorekortene skal rettes først.


28. april

Hjemmesiden er opdateret

Så er hjemmesiden opdateret med resultater fra den 24/4.

Lige en lille ting, som vi gerne vil have, at I hjælper os med. Vær rar at sætte en cirkel omkring de birdies i laver, ikke omkring Eclectic resultater. Cirklen sættes omkring antallet af slag på hullet - tak. Næste uge bliver det alvor, for så begynder handicapreguleringen af resultaterne.


D. 25. april

Mod al forventning dryppede det lidt på dagens spillere. Men seje kvinder trodser vejr og vind og rigtig mange deltog i dagens match!


Ulla har haft lidt problemer med regnearket, så resultatet af jeres anstrengelser vil først komme frem her på siden mandag.


OBS. Fællestræning: Vi starter onsdag d. 30.04. Kl. 19.00 – 20.30


Torsdag d. 1.5 er spisedag med 9 huls match. Der spilles længste drive på hul 3 for alle grupper. Husk at notere jer på det rigtige flag!!

Tilmelding. De tekniske problemer med spiseknappen er løst! Så I kan nu melde jer til spisning her på siden! Tilmelding til match på golfbox.


Hanne Boesen


D. 12. april

Torsdag d. 10. var der 43 spillere til match. Det var en lidt kold omgang, da solen denne dag havde gemt sig bag skyerne! Måske fløj bolden heller ikke så langt på grund af temperaturen, i hvert fald var der kun én noteret på hul 2 – nærmest flaget! 

Damedagen har nu fået en sponsor aftale med ”unik LIVING”.  Vi får gavekort som præmier til netop vores ”ekstra konkurrencer”.  En stor tak til Linda Kristensen. 

Torsdag d. 17. er Skærtorsdag og vi spiller ikke match denne dag!

Men torsdag d. 24 mødes vi igen, og denne dag spiller gruppe A og B slagspil med puttekonkurrence. Gruppe C og 9 huller spiller stableford med skjulte huller.

Jeg ønsker alle en god og glædelig Påske!


Hanne Boesen


7. april

Torsdag d. 3. fik vi startet sæsonen med maner. Dejligt forårsvejr med høj sol og ikke mindst 37 glade spillere indtog anlægget. Til spisningen fik vi en dejlig middag i Bistroen. På grund af problemer med den elektroniske tilmelding var jeg spændt på, hvor mange der ville deltage i spisningen - men I var søde at melde tilbage på mit opråb her på siden.  Jeg var lettet over, at vi var så mange, som jeg havde tilmeldt, for det var jo første gang, vi skulle have Christine som "Madmor".

Ulla har nu fået styr på scorekortene, og I kan finde resultaterne her på siden. Der er roser fra Ulla, I har været gode til at udfylde kortene - bliv ved med det!

Torsdag d. 10. spiller vi alle stableford. Der er også en ekstra konkurrence denne dag:Nærmest flaget på hul 2.

NYT: Når vi spiller nærmest til flaget, vil der være målebånd og sedler i den sorte kasse ved greenen. Bemærk, at de sorte kasser er "ikke flytbare forhindringer"!

Da vi nu benytter kasserne, skal første bold ikke tage flag med ud, men huske sedlerne til at komme i kassen! Disse sedler vil I finde på opslagstavlen i omklædningsrummet!

Hanne Boesen29. marts

Et positivt og velbesøgt opstartsmøde!

50 forårskåde og forventningsfulde Damedagsspillere fyldte godt i den hyggeligt pyntede bistro torsdag aften. Med kun en uge til sæsonstart gik snakken livligt og humøret var højt.

Til jer, der ikke kunne være til stede, er der lagt foldere med kalender m.m. i standeren i forgangen.

I skal særligt være opmærksomme på d. 12. juni, hvor vi skal spille pokalmatch mod Hvide Klit med gunstart kl. 14 i Frederikshavn Golfklub.


I folderen finder I også plan for vores ekstra konkurrencer.

Fællestræning bliver 3 onsdage kl. 18.00 – 19.30 med start fra d.30. april.

Tilmeldingsliste til eclectic finder i på opslagstavlen i omklædningen. I betaler ved at lægge 30 kr. i kassen og notere på listen, at dette er gjort!

Da vi gerne vil have ajourført vores medlemsliste, bedes I checke den gamle liste og rette evt. ændringer. Listen vil blive lagt ved vores pengekasse i proshoppen eller på kontoret.


Nye spillere bedes skrive sig på listen!


BEMÆRK: Torsdag d. 3. april er spisedag. I skal tilmelde jer til spisning på spiseknappen her på hjemmesiden og tilmelde jer match på golfbox. Når I udfylder scorekortet, så husk at notere hvilken gruppe I spiller i. Selvom dagens match er på 9 huller, skal I notere A-B-C-eller 9 huller!

Jeg ønsker alle en rigtig god sæson med højt humør, godt golfspil og hyggeligt samvær!


Hanne Boesen


 3. marts

GOLFSÆSON 2014 i sigte!!

Alle damegolfspillere i Frederikshavn Golfklub indbydes til informationsmøde om Damedagen

Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.00 Frederikshavn Golf Klubs Bistro.

 

Vi byder på:

  • Kage og kaffe
  • Hyggelige gensyn
  • Møder med nye medlemmer
  • Informationer om den kommende sæson

 

Det er vores håb, at rigtig mange af golfklubbens damer vil møde op, så vi kan være klar til en god start på sæson 2014

 

 Vores vision er, at vi kan dyrke vores sport, konkurrere i en positiv ånd, knytte venskaber og ikke mindst at kombinere golfspillet med hyggeligt samvær.

Samtlige damegolfspillere i FGK er velkommen til at deltage i torsdagsmatcherne. Du kan læse mere om Damedagen på vores hjemmeside: www.fgk-dameklub.dk

 

Vi har alle sammen været nye og ved, at det kan være en overvindelse at møde op; men kom nu bare!!! Har du ikke tid eller overskud til at spille mere end 9 huller, har du mulighed for at deltage i damedagens 9 huls række. Du vil meget hurtigt lære klubbens piger/kvinder/damer at kende.

 

Af hensyn til traktementet beder vi dig om at tilmelde dig senest d.24.03 på et af følgende:

hhboesen@mail.dk eller sms 29 82 95 22 

 

På glædeligt gensyn og velkommen til sæsonen 2014

Tilbage til indhold